Magestic – улуци с цинк-магнезиево покритие

Magestic – превъзходна защита на най-добрата цена!

Lindab Magestic е система за водоотвеждане с устойчиво покритие от цинк-магнезиева сплав върху висококачествена Шведска стомана. Цинковият слой е подсилен с примеси на магнезий и алуминий, които правят строежът му съвършен. За разлика от стандартното цинково покритие, което е с порьозна – неплътна и шуплеста структура, подобрената сплав изгражда хомогенна повърхност.

С Magestic, Lindab ви предлага перфектния бюджетен продукт! Дебелината на стоманата е 0,60 mm. Носещите скоби са изработени от здрава стоманена шина с дебелина от цели 5 mm.!! Имате избор между скоба за закрепване директно към челната дъска или такива с дълго рамо, за монтаж под първа керемида.

Дизайнът на елементите е идентичен с този на премиум системата Rainline – най-добрата Шведска водоотвеждаща система!

Здрава крайна капачка, която сигурно и плътно обхваща улука, със стабилно гумено уплътнение, и чупещи се “уши”, които я правят универсална – “лява” и “дясна”.

Съединителни елементи с гумена вложка и здрава обтягаща скоба – детайл, който позволява “обирането” на линейните разширения.

Lindab Magestic се произвежда в два размера(диаметър на улука/водостока) – 125/87 и 150/100

 

 


 

Обикновена улук
Lindab Magestic

Доказана защита

Тестовете, проведени в лабораторни условия, показват, че цинк-магнезиевото покритие е над 20 пъти по-устойчиво на корозия в сравнение със стандартно горещо поцинковане.

 

На снимките можете да видите мостра на Magestic, в дясно, и обикновен поцинкован улук, в ляво, след 6 седмици тест в камера със солена мъгла

 

 

 

 


Подобрен ефект на „самолечение“ в местата на срязване или одраскване.

Отрицателно заредените йони на магнезия катализират процеса на миграция(самолечение) по наранените места. Благодарение на този процес, покритието може да се самовъзстанови при щети с ширина до 5 mm.

Тестове проведeни в реални условия на висока влажност и соленост, показват над 3 пъти по-дълъг живот от система с обикновено цинково покритие. Устойчивостта на корозия на Magestic, не се повлиява от съдържанието на Хлорин в околната среда!

Гаранция

Lindab ви предоставя 10г. гаранция против корозия!

Старее красиво!

Покритието от цинк-магнезий се състарява с красиво естествено патиниране. В рамките на 3 до 5 години, според околната средата, елемните придобиват тъмно сив, хомогенен метален цвят с мек отблясък.

Нов елемент
6 месеца след монтаж
4 години след монтаж

 

 

 

 

 

Крайна капачка
Ъгъл, вътрешен
Съединителна скоба
Улук
Водосточна тръба
Скоба за челна дъска
Казанче
Накрайник за оттичане

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Допълнителна информация:

Lindab Magestic – водоотвеждаща система (брошура, език: BG)


Вие сте търговец на строителни материали и желаете да дистрибутирате нашите продукти!?

Пишете ни на svilen.mladenov@lindab.bg или се свържете с нас на 0885 603 409