Метални керемиди с посипка – запитване/оферта/реализация

Запитване/интерес – количествено-стойностна сметка – детайли/дискусия, сюжетът на онзи филм за щастието, в който всички ние – вие като наши партньори и ние, като производител, обичаме да играем!

Тук ще ви разкажем за един интересен обект!

В началото бе фасадата, бърз телефонен разговор, насоки, цвят, улуци, дограмата; обяснения за вида на фасадата, камък долу, цокъл, фуга – голяма, подробности много….

– Предлагаме няколко модела металани керемиди с полиестерно покритие, които се различават по геометрията на вълната, както и вариант с посипка, висок клас керемида с 30 години гаранция. – казах аз!

– Да, мисля че точно тези гледах в сайта ви – грапавите, бихте ли ми изготвили оферта с тях!? Искам да не са с голяма височина, нещо по-плоско, като дървена дъска. – каза О.А..

– Ще ви изпратя визуализация и снимка от референтен обект за да сме сигурни какво желаете преди да изготвим офертата.

… изпращам…

Roca е серия метални керемиди с посипка от минерални гранули – най-високият клас покривно покритие, което Lindab предлага. Силна – устойчива стоманена сърцевина, защитена от корозия чрез прецизно нанесено двустранно алу-цинково покритие. Финишният слой е изграден от минерални гранули в един или няколко цвята.

Специфичното при тези керемиди е, че отделните модули са с дължина на една керемида и ширина от прбл. 1,1m. За да не се вижда презастъпването, модулите се редят шахматно, с разминаване.

Всяка една наша оферта, се базира върху прецизна количествено-стойностна сметка…

LindRoof е софтуер разработен от Lindab,  който ни позволява бързо и ефективно да обработваме вашите запитвания. Чрез него изграждаме план на покрива и монтажен план на керемидите за всеки отделен скат.


Монтажните планове ни помагат за оптимално разпределение на листите и минимализиране на отпдъка. Също така, играят основна роля, при защитата на оферираните количества пред инвеститорите.

Кадър от монтаж на мелтани керемиди модел ROCA
Монтажен план на скат 3; план на ската върху който са нанесени отделните листи керемиди.
Метални керемиди модел ROCA Serena в червен цвят
Водоотвеждаща система Rainline, с 30 години гаранция
Водосточна тръба и скоба за директен монтаж

www.lindabstudio.com е сайт, в който събираме цялата необходима информация за следпродажбено обслужване на нашите клиенти! Детайли, снимки на отделните операции, технически карти, инструкции и брошури! Какво по-добро от това да имаш достъп до всичко необходимо само на “един клик” разстояние.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *